RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadefri Vålerenga-tropp

Vålerenga er inne i den siste uken av vinterens oppkjøring, en oppkjøring som har bestått i en mer eller mindre skadefri tropp.

- Vi har vært flinke på individuell oppfølging og tilpasning for samtlige spillere, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

- Det er en god dialog mellom spillere, det medisinske apparatet og trenerteamet. Trenerteamet forstår at helsa går foran alt og at det er bedre å være ute i 2-3 dager for å bli helt frisk, kontra å tvinge noen til å spille for så å risikere flere ukers skadeavbrekk.

Fysisk rustet

I tillegg til treningskamper og ren fotballtrening, har Vålerenga flere økter i uken med ren fysisk trening.

- Kontinuiteten på de rene fysiske øktene har vært bra og det spiller selvfølgelig en rolle. Alt tyder på at vi er godt fysisk trent og da er det mindre sjanser for å pådra seg skader, sier han.

- Litt flaks er selvfølgelig også en faktor, som så mye annet i fotball. Så langt har vi vært skånet for alvorlige skader. Men småplukk har vi hatt god kontroll på i hele vinter.

Syv dager før seriestart er det kun Dawda Leigh som ikke er kampklar til åpningskampen mot Viking.

- Dawda trener for fullt med laget, men er ikke kampklar. Han trenger flere økter og kamptrening etter å ha vært ute en stund på grunn av høstens operasjon, forklarer Bjærke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere