RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skader og sykdom i Robinson

Flere hadde behov for legehjelp i Robinson søndag.

(SIDE 2): I søndagens episode av «Robinson», måtte medisinsk hjelp tilkalles to ganger. Etter 14 dager i jungelen uten mat, i brutal hete og med store fysiske utfordringer, skranter helsa til flere av deltakerne.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ekstrem sult
Lag Nord har gått opptil seks dager uten mat. Likevel slo de lag Sør i begge kampene. Premien var å forsyne seg med hva de måtte ønske fra det tapende laget. Omtåket av sult, valgte lag Nord den lille risen de fant i leiren. Nøkkelen til sin egen kiste full av mat lot de ligge igjen... Det er ikke lett å tenke klart under så ekstreme forhold.

Verst har mangelen på mat gått ut over deltaker Cathrine Aschim. Hun veide bare 40 kilo når hun kom til øya, og etter hvert mistet hun evnen til å ta til seg næring. Til lagkameratenes ergrelse, sluttet hun også å drikke vann. Lege ble tilkalt, og Cathrine ble tvunget til å drikke.

Hjemme arbeider hun som sykepleier, men selv da går hun hele dagen uten mat.

- Jeg føler at det er noe som ikke stemmer med Cathrine, sier lagkamerat Britt Catrin Jonasson.

Når Christer Falck frister med nøkkelen til matkista mot at en deltaker drar hjem, melder Ascheim seg frivillig. Endelig får lag Nord er skikkelig måltid på øya.

LES MER HER:Veide 36 kilo

Skadde deltakere
Lag Sør har mesket seg i kokosmelk og krabbesuppe, men de sliter til gjengjeld med skader. Nok en gang tapte de Robinsonkampen og måtte møte i øyrådet.

De har allerede mistet Knut Jørgen Skaro, som var et populært medlem av laget. Nå kan de også miste Susanne Rosenlund, som måtte hentes til sykehus etter kampen på grunn av brystsmerter.

Johnny Nordseth skadet seg også i kampen, og fikk brist i to ribbein. Dette førte til at han ble stemt hjem i øyrådet. Nå er «Norges mest hetro frisør» tilbake i frisørsalongen.

Neste søndag er det duket for sjalusidrama i lag Nord, når Øyvind Olsen får oppmerksomhet fra flere enn Britt Catrin...

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere