*Nettavisen* Nyheter.

Skadeskutt jagerpilot

Av flyspillet «Blazing Angels» ryker det mest fra kulehullene.

(Spillmagasinet): Arkadeflyspillet «Blazing Angels: Squadrons of WWII» ble sluppet til Xbox 360 våren 2006 og lot deg tre inn i skoene til en jagerflypilot under andre verdenskrig.

Spillet var akkurat passe artig og fikk terningkast tre av oss, du kan lese den anmeldelsen her.

Helt likt Xbox 360

PS3-utgaven skiller seg svært lite fra den til 360. Grafikken og lyden er like god, og spillet byr blant annet på en lang enspillerkampanje og en omfattende flerspillerdel.

Denne versjonen inneholder to nye oppdrag (ingenting å skrive hjem om), 10 ekstra fly og en flerspillermodus som heter «Adversarial». I den skal to lag knuse hverandres baser og er ganske artig.

Fly med kontrolleren

Den største forskjellen er at PS3-utgaven benytter seg av bevegelsesmulighetene i kontrollen. Snur du kontrollen for eksempel til venstre følger flyet etter, og du stiger ved å vippe den bakover.

I motsetning til de fleste andre spill som benytter seg av denne muligheten, fungerer den som den skal i «Blazing Angels». Kontrollen er akkurat så presis og intuitiv som den skal være, og er et fullgodt alternativ til den «vanlige» måten å styre på (du kan velge).

Dessverre gjør ikke kontrollen spillet noe bedre og det nye innholdet er ikke akkurat noe å klaske rumpa i taket for. «Blazing Angels: Squadrons of WWII» til PS3 får derfor samme karakter som Xbox 360-utgaven.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.