RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadestatus før Viking-kampen

Bojan Zajic er i full trening, men Joachim Thomassen er fortsatt usikker.

Bojan Zajic har vært skadet i hele vinter, men var i troppen i serieåpninga mot Haugesund, før han sto over mot Strømsgodset forrige helg. Denne uken har han trent for fullt med laget. Marcus Pedersen har slitt med en betent hælpute i måneden før seriestart, men har spilt årets to første Tippeliga-kamper og ventes å være klar til Viking-kampen.

Yssouf Koné fikk lite spilletid i fjor etter en kneskade og har også hatt noen problemer i vinter. I går trente han avslutninger og var med på enkle balløvelser. Medisinsk koordinator Eirik Bjærke håper at spissen er med på alle øvelser i løpet av noen dager.

- Vi håper at Yssouf er i full trening med resten av laget i løpet av påsken, forteller han.

- Da Yssouf kom tilbake i vinter hadde han trent godt og var i god fysisk forfatning. Men, dessverre er det sånn av og til med spillere som har vært ute så lenge som Yssouf at fotballtrening kan gjøre at kroppen og musklene reagerer litt på belastningen. Yssouf har derfor fått noen følgeplager i benmuskulaturen av opptreningen som igjen har gjort at vi har holdt han litt igjen i forhold til fotballtrening.

Joachim Thomassen tråkket over mot Rayo Vallecano i mars og fikk en stempling i samme fot mot Haugesund i serieåpninga. Backen var ikke i troppen mot Strømsgodset i Drammen forrige helg.

- Joachim har fortsatt ubehag etter stemplinga han fikk mot Haugesund. Det går sakte, men sikkert fremover. Vi tester han hver dag, men det er vanskelig å si hvor lang tid det tar før han er tilbake for fullt.

Aleksander Solli har stått over alt av treninger og kamper etter beinbruddet rett før serieavslutningen i fjor.

- Aleksander har vist fin progresjon, han er i løpetrening og viser fin utvikling, forteller Bjærke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere