RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadet etter eksplosjon i førerhuset

Foto: Holm, Morten (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Semitraileren sto parkert, så smalt det. 57-åring fraktet til Ullevål sykehus med uavklarte skader. Eksplosjonen vekket nabolag i natt.

Klokka 03.39 fikk politiet den første meldingen fra folk som hadde hørt et kraftig smell på Skårersletta i Lørenskog, skriver Romerikes Blad.

– Der sto det en polsk registrert semitrailer parkert. I førerhuset har det vært en kraftig eksplosjon. Foreløpig vet vi ikke nøyaktig hva som har skjedd, om det er snakk om en propaneksplosjon er det for tidlig å si noe om, opplyser operasjonsleder Terje Skaftnes i Romerike politidistrikt.

Operasjonslederen forteller at den polske sjåføren var i førerhuset da det smalt. Han ble fraktet til Ahus, før han ble flyttet videre til Ullevål.

– For politiet er skadeomfanget foreløpig uklart, men det at han er overflyttet til Ullevål tyder på at det er mer enn lette skader, sier operasjonslederen.

Politiet vil foreta tekniske undersøkelser av førerhuset senere i dag. Det er Lørenskog lensmannskontor som vil etterforske saken. Eksplosjonen vekket naboer og andre sjåfører som var i nærheten.

– Det var flere som ringte inn og hørte smellet, sier operasjonslederen.

Flere nyheter fra Romerrikes Blad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere