RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skadet etter gravemaskinvelt

Foto: Ole-Andreas Pedersen (Avisa Nordland)
Sist oppdatert:
En person er brakt til Nordlandssykehuset etter at en minigraver veltet under arbeid i Olav Vs gate.

- Foreløpig vet vi lite om årsak til ulykken, og heller ikke hvor skadet mannen som kjørte gravemaskinen ble, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson ved Salten politidistrikt til Avisa Nordland.

Politiet fikk melding om ulykken ved halvelleve-tiden mandag formiddag, og da var ambulansepersonell allerede på skadestedet.

Ulykken skjedde under ombyggingsarbeid i og ved lokalene til Stadssalg i Olav Vs gate, og Arbeidstilsynet er koblet inn i saken.

- Vedkommende som ble skadet ble brakt til Nordlandssykehuset med ambulanse, og vi har bare såvidt startet etterforskning av ulykken, sier Nilsson.

Senere kunne prosjektleder Kristian Bernhardsen i H. & O. Bernhardsen opplyse om at mannen som ble sendt til sykehus var ansatt i maskinoperatørbedriften H. & O. Bernhardsen AS.

- Gravemaskinen har sklidd på isen og veltet ned i et hull i bakken. Mannen som satt i maskinen har slått seg i hodet, men er ikke alvorlig skadd, sier Bernhardsen til an.no.

Les flere saker i Avisa Nordland

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere