Skaff deg en slik

Foto: (Getty/Allover)

Den feminine blusen blir en av høstens heteste trender.

19.07.10 19:31

(SIDE2): Blusen ser ut til å bli et av høstens store trendobjekter, og det feminine plagget kommer i en rekke ulike fasonger og materialer. Blusen passer både til hverdags og fest, og kan kombineres på uendelig mange måter.

Gjennomsiktig
Silke og chiffon blir to svært aktuelle materialer kommende sesong. Begge stoffene skaper et mykt og sensuelt uttrykk, og en gjennomsiktig bluse i chiffon blir et must om du vil være trendy neste sesong.

Den feminine blusen kan gjerne kombineres med plagg av røffere karakter, som for eksempel skinnskjørtet eller ullbuksen - som for øvrig er to andre aktuelle høsttrender.

Se bildekarusell av kjendiser i blusetrenden nederst i saken!

Duse farger
Fargepaletten neste sesong er svært variert. Det er grunn til å tro at bluser i pudderfarger, grått, samt klassisk sort blir svært aktuelt fremover. Det samme gjelder hvite, og kremfargede nyanser.

Dyremønster er trendy som aldri før, og feminine bluser med et dyrisk mønster er en bra kombinasjon. Du kan blant annet hente inspirasjon fra designeren og moteikonet Mary-Kate Olsen, som allerede er blitt observert med et slikt plagg.

Mary-Kate blir for øvrig ofte observert med bluse, og det er liten tvil om at hun liker det feminine plagget.

Les også:Bli trendy i sebramønster

Kjendistrend
Men Olsen-tvillingen er ikke den eneste som digger blusetrenden. «Twilight»-skjønnheten Ashley Green stiller ofte i bluser, og ble fotografert i en lekker pudderrosa variant da hun skulle promotere den siste «Twilight»-filmen for litt siden.

Den britiske TV-presentatøren, Jenny Falconer på sin side, vet å kle seg i blusen. Tidligere i år strålte hun i en grå, asiatiskinspirert bluse med gulldetaljer, og knytting foran. Lekkert!

(bildekarusell under bildet)

Maskulint
Det er også verdt å merke seg at også skjorter, av mer maskulin karakter, også vil bli et trendplagg neste sesong. Du kan gjerne gå i skapet til kjæresten å låne en av hans, for skjortene skal gjerne være løse og ledige.

Du trenger derimot ikke vente helt til høsten med å bære denne trenden. En hvit skjorte, kombinert med en lys olabukse er et perfekt antrekk når sommerdagene blir kaldere, og høsten kommer snikende som en kald bris.

HTML EMBED

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE KJENDISER MED BLUSE HER:

3511 (Alle foto: Getty/Allover)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.