RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skaff deg en toyboy

En ny britisk dateside som tilbyr kvinner å treffe yngre menn er blitt en kjempesuksess.

(SIDE2:) - Hovedideen bak toyboywarehouse.com er å utfordre det tradisjonelle synet på at en mann i et heteroseksuelt forhold skal være eldre enn kvinner. Det er virkelig ingen grunn til at det skal være sånn. Dette handler ikke om Mrs. Robinson mer, kvinner har beveget seg videre og er mer uavhengige i dag, heter det på sidens presentasjon.

Må velge yngre menn
Kvinner og menn registrerer seg på siden - kvinner binder seg til å velge menn som er minst ett år yngre enn dem selv og menn kvinner som er minst ett år eldre enn dem selv.

Siden drives av blant andre Julia Macmillan og har fått mye oppmerksomhet. Macmillan er kunstner og startet siden etter å ha forsøkt flere andre nettsteder i 2006.

- Sexy, kul og frekk
- Jeg datet selv for noen år siden og de fleste sidene var så ekstremt kjedelig, Man måtte pløye gjennom utrolig mange upassende profiler for å finne en interessant mann. Toyboywarehouse er sexy, frekk og kul, sier hun til Aftonbladet.

I dag har siden 6000 medlemmer.

Siden har til og med fått sine anbefalinger i seriøse aviser som The Times av en skribent som mente den var helt perfekt for kvinner i en viss alder som ikke ønsket seg menn «i tøfler og med pipe».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere