Skaff dette før neste år!

Foto: (Wireimages)

Sixpence, store skjerf og dresser i jordnære farger blir nøkkelplaggene.

22.01.10 13:32

(SIDE2): Alexis Mabille og Issey Miyake er først ut til å vise neste høst og vinters heteste trender under moteuken i Paris denne uken. Se nøkkelplaggene her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Sixpence tilbake
Alexis Mabilles fikk æren av å åpne moteuken i Paris torsdag. Designerens kolleksjon er laidback og jordnær, men noe feminin. Plaggene går i fargene grått, beige og brunt. Side2 legger spesielt merke til designerens bruk av haremsinspirerte bukser, hvite T-skjorter, sixpence og store skjerf. Antrekk som er behagelig på kroppen og samtidig ser både sexy og trendy ut.

Andre solokolleksjon
Den vide dressbuksa er et viktig innslag hos Alexis Mabilles, men designeren overrasker også med shortser med ullstrømper under. Pels og selvfølgelig det alle menn bør ha i skapet sitt, en elegant dress, er med på å prege denne kolleksjonen, som er Alexis Mabilles andre solokolleksjon.

Knallrøde innslag
Issey Miyakes modeller kom også ut på catwalken i sixpence og dress. Det etablerte motehuset satser på mørke farger, men glimter blant annet til med knallrøde og brune innslag. Plaggene skal gjerne være store og hatten og skjerfet i halsen er med på å heve herrenes look.

Følg med!
Det er ingen tvil om at de første designerne ut på moteuken i Paris er tydelig opptatt av at mannen skal satse på tilbehøret neste år. Yves St. Laurent, Givenchy, Jean Paul Gaultier og Marc Jacobs for Louis Vuitton er blant de andre designerne og motehusene som vil vise sine nyeste kolleksjoner for høst- og vintersesongen 2010/2011 senere denne uken og helgen. Så det gjenstår å se hvordan de mener du bør kle deg neste år. Side2 holder deg oppdatert!

SE BILDER FRA VISNINGENE TORSDAG HER:

2770

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.