RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal bygge Aker Drilling-boliger

Sist oppdatert:
Det privateide verkstedet Leirvik Module Technology har blitt tildelt kontrakten på byggingen av boligmodulene på Kjell Inge Røkke og Aker Drillings to avanserte borerigger som skal bygges av Aker Kværner
Ifølge Upstream har kontrakten en ramme på 600 millioner kroner for privateide Leirvik Module Technology som holder til på Stord. Totalt gjelder kontrakten fire boligmoduler, hvor av Aker Kværner har en opsjon på å kansellere to av modulene på et senere tidspunkt.

Modulene skal benyttes på de to nye avanserte boreriggene som Aker Kværner skal bygge på vegne av Aker-systemets nye riggselskap Aker Drlling. Hver enhet er på 2.600 kvadratmeter.

Leirvik Module har spesialisert seg på bygging av boligkvarter i aluminium, som gjør enhetene nærmest vedlikeholdsfrie og meget lette. De to riggene til Aker Drilling skal bygges ved Aker Kværner Stord.

Kontrakten skal være den største noensinne for Leirvik som feirer sitt 60 årsjubileum neste år, ifølge Upstream.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere