RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal etterforske dødsfallet

Sist oppdatert:
Familielegen til Anna Nicole Smith tror at en kombinasjon av en medfødt hjertefeil og metadonmisbruk kan være årsaken til dødsfallet.

(SIDE2): Anna Nicole Smith (39) be funnet livløs av en sykepleier på sitt hotellrom i Florida torsdag. Livvaktene hennes forsøkte å utføre en hjerte-lunge-redning, men da var det allerede for sent for glamourmodellen. Ved 20.00-tiden norsk tid ble hun fraktet til sykehus hvor hun senere ble erklært død.

Det er ennå uklart hva som er dødsårsaken, og politiet skal nå utrede Anna Nicole Smiths mystiske død. Smith skal obduseres fredag.

- Dødsårsaken skal nå utredes, sa den lokale politisjefen Charlie Tiger under en pressekonferanse torsdag.

Medfødt hjertefeil
Familielegen Cyril Wecht nevner flere mulige dødsårsaker som blant annet lungebetennelse, narkotikamisbruk og medfødt hjertefeil.

- Når man dør en plutselig og uventet død, så er det ikke så mye man kan gjøre. Man undersøker hjertet og forsøker å se hva som kan ha forårsaket rytmeforstyrrelsen, sier han til MSNBC.

Wecht utførte obduksjonen på Smiths sønn Daniel etter at han døde på mystisk vis i september i fjor.

Les også: Vil DNA-teste liket
Les også: - Jeg er knust
Les også: Millionene som kom og gikk

- Misbrukte metadon
Det gikk mange rykter om at Smith brukte metadon mens hun ennå var gravid med Dannielynn. Wecht sier at dette kan være én årsak til dødsfallet.

- Narkotika kan være involvert. Det trenger ikke nødvendigvis å være hele svaret, men en medfødt hjertefeil kombinert med metadonbruk kan føre til at hjertet begynner å slå uregelmessig, sier Wecht til MSNBC.

Ifølge kjæresten Howard K Stern skal Anna Nicole Smith vært preget av sykdom de siste dagene, og han sier til Entertainment Tonight at hun hadde feber onsdag kveld.

Fakta:

1967 Anna Nicole Smith blir født 28. november i Houston Texas.

1986 Anna Nicole Smith føder sitt første barn Daniel Wayne Smith

1993 Anna Nicole Smith blir julemodell for H&M

1994 Anna Nicole Smith gifter seg med oljemilliadæren J Howard Marshall. Hun er 27 år gammel mens han er 89.

1995 I august blir Anna Nicole Smith enke og havner i krangel med Marshalls slekt om både penger og Marshalls aske. Samme året blir Anna Nicole Smith anklaget for å ha utnyttet sin barnepike Maria Antonio Cerrato som sexslave.

2006 I mai ble det slått fast i den amerikanske høyesterett at arvestriden mellom Smith og Marshalls slektninger skal avgjøres av en domstol i delstaten California. I september føder Smith en datter, Dannielynn Hope. Tre dager senere dør hennes sønn Daniel av en overdose.

2007 8. februar blir Anna Nicole Smith funnet livløs på et hotell i Florida.

(Kilde: Aftonbladet).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere