RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal få flere skattekroner til Oslo

Sist oppdatert:
Oslo Kommune ønsker at flere skal melde flytting til hovedstaden. Nå har Geelmuyden.Kiese fått oppdraget med å få inn flere skattekroner.

Målet er å lage en informasjonskampanje for å få flere folk til å melde flytting til Oslo. Byrået vant oppdraget i konkurranse med 14 andre reklamebyråer og kommunikasjonsselskaper.

- Geelmuyden.Kiese utmerket seg ved at de ønsker å fokusere innsatsen på en meget klart definert målgruppe. Byrået legger også opp til en kombinasjon av visuelle og PR tiltak. Dette gjør at vi håper å oppnå gode resultater selv med relativt begrensede ressurser, sier divisjonsdirektør Bjarne Isaksen ved Oslo Kemnerkontor i en pressemelding.

- Vi er stolte av at Oslo Kemnerkontor har vist oss tillit denne gangen også, og ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid, sier kommunikasjonsrådgiver Svein Roger Selle i Geelmuyden.Kiese og leder for prosjektteamet.

GK bisto Oslo Kemnerkontor i 1999 da den forrige flyttekampanjen ble gjennomført. Kampanjen var svært vellykket og skaffet Oslo Kommune 40 millioner ekstra i skatteinntekter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere