*Nettavisen* Nyheter.

Skal ha funnet blodspor i siktedes campingvogn

En kamerat av den drapssiktede 64-åringen mener at den siktede aldri kunne ha ferdes i skogholtet hvor liket av Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ble funnet. Foto: Braastad, Audun (NTB scanpix)

Blodspor skal stamme fra Sigrid Giskegjerde Schjetne.

Oslo (NTB): Politiet skal ifølge VG ha funnet blodspor som stammer fra Sigrid Giskegjerde Schjetne i campingvognen der den drapssiktede 37-åringen bodde.

De biologiske sporene fra Sigrid skal, etter det VG får opplyst, være blant de sterkeste bevisene politiet til nå har i etterforskningen av de to drapssiktede mennene på 37 og 64 år.

Politiets teori er at 37-åringen har drept Sigrid, pakket henne inn i plast og dumpet henne i skråningen hvor hun ble funnet på Kolbotn.

Senere skal han ha avsatt små rester av Sigrids blod inne i campingvognen. Blodet skal ha blitt funnet, og knyttet til Sigrid, av politiets tekniske etterforskere.

Campingvognen var plassert inne i et industrilokale på Bryn, hvor 37-åringen hadde bodd i en tid før drapet på Sigrid.

16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant fra Østensjø i Oslo 5. august i år. Fem uker senere ble hun funnet død i en skog på Kolbotn. To menn på 37 og 64 år er siktet for drap, men begge nekter for å ha noe med saken å gjøre. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.