Gå til sidens hovedinnhold

Skal ha vært pakket inn i plast og tøy

Sigrid Giskegjerde Schjetne kan ha blitt drept dagen eller natta da hun forsvant.

Oslo (NTB): Sigrid Giskegjerde Schjetnes lik ble pakket inn i plast og tøy før det ble dumpet utfor en skrent i skogområdet i Oppegård, ifølge Dagbladet.

Ifølge avisen bærer liket preg av at Sigrid har vært død i lengre tid, og politiet tror at hun ble drept dagen eller natta etter at hun forsvant for over fire uker siden.

Etter det avisen kjenner til, ble hun funnet i skogen pakket inn i flere lag plast og tøy. Funnet bar preg av at gjerningsmannen eller -mennene hadde anstrengt seg for å gjøre liket så lite synlig som mulig, men mandag kveld markerte likhundene i skogen.

Det er ventet at den endelige obduksjonsrapporten vil gi mer konkrete svar på hva som har skjedd med 16-åringen.

Det blir ingen varetektsfengsling i Sigrid-saken onsdag, melder Oslo tingrett.

Facebook-profilen til siktet stengt etter hets

Oslo (NTB): Facebook-profilen til den 37 år gamle mannen som er siktet i Sigrid-saken, er blitt sperret. En rekke hatmeldinger er blitt lagt ut på siden hans.

Flere hatefulle innlegg er blitt skrevet til den siktede siden han ble pågrepet mandag kveld. «Brenn i helvete» og «jeg vil at du skal dø», står det i noen av de mange meldingene. Rett før klokken 10 onsdag morgen ble kontoen sperret.

Mannen har hatt sin profil siden 18. mai 2010, og siden da er det blitt skrevet relativt korte oppdateringer fram til 15. juli i år. Fra denne datoen og fram til 5. august, da Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant, er det ikke blitt lagt ut noen meldinger. Men etter 19. august er det blitt publisert svært lange meldinger om blant annet politiet.

Lørdag skrev han følgende på sin profil: «Sitter og grubler i morgentimene ... Grubler på livet, vennene mine, naboene og familien min. Jeg grubler og tenker så det knaker, og tenker på situasjonen som er oppstått!», gjengir Dagbladet. (©NTB)

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen