Gå til sidens hovedinnhold

Skal kickes i form på camp

Nå kan du melde deg på camp for å gå ned i vekt. Lørdag 29. mars holder Cardio Kickboxing inspirasjons- og påmeldingsmøte for Camp Kalori i Oppsal Arena.

OPPSAL: De fleste har vel fått med seg en episode eller to av programmer som Slankekrigen. Nå kan det se ut som det erkeamerikanske konseptet er på god vei til Oslo.

Kickes i gang på lørdag

Fra og med august 2014 og til juni 2015 holder nemlig Cardio Kickboxing det de kaller Camp Kalori i Oppsal Arena, og det hele kickes i gang i arenanen med et inspirerende påmelding- og informasjonsmøte lørdag 29. mars.

– Det som skal skje er at Ann-Kristin, en gammel kunde, skal fortelle sin historie, sier Wick Andresen, som kaller dagens Ann-Kristin en ung gymnasjente.

– Deretter følger et lite kostholdskurs av meg og de får informasjon om campen, forteller Wick Andresen.

LES OGSÅ: "Brutal reise" ga endelig resultater for Kristoffer (21)

Ingen kjære mor

Nyttårsforsetter og treningssentre er det lett å hoppe av, men på Camp Kalori er det ikke særlig anledning til sånt. De 20 som får være med i første omgang loves tett oppfølging med inntill tre treninger per uke og individuell oppfølging.

– Det blir tett oppfølging og det blir ikke så lett å backe ut. Er det noen som har uteblitt fra trening noen ganger og vi ikke vet hvorfor, så kommer vi hjem til dem, forteller treneren.

På campen får du lære å spise riktig, basert på statens anbefalinger, men viktigst av alt blir det cardio kickboxing.

– Det blir mye forskjellig styrketrening og det blir mye slag og spark på puter, sier Wick Andresen, som oppfordrer folk til å komme på møtet enten de skal ned 10 eller 60 kg.

– Vi vet jo at om du bærer på 50 ekstra kilo så har du også en del plager med knær og skuldre, så alle får tilpasset individuell oppfølging.

Møtet på lørdag starter klokken tolv i Oppsal Arena.

LES OGSÅ: "Tren for å være sunn, ikke for Instagram"