*Nettavisen* Nyheter.

Skal legge skøyteis i sommer

Har du tenkt å ta ungene med på Bergen Barnefestival i sommer, må du huske å ta med deg skøytene.

- Høres det ikke helt toppen ut å gå på skøyter i shortsen da? spør Kenneth Nilsen i firmaet KTV Underholdning AS, som står bak Bergen Barnefestival.

Kunstløp i shorts
Festivalen ble for første gang arrangert i fjor og ble en umiddelbar suksess. I år slår Nilsen & co enda mer på stortrommen og skal legge skøyteis inne på festivalområdet på Koengen.

- Tror ikke dette har vært prøvd i Norge tidligere - litt artig at Bergen da blir først ute.

- Hvordan i all verden kan en legge is om sommeren da?
- Banen er noen plater som fungerer like godt om vinteren som om sommeren. Og det skal være like bra som vanlig skøyteis, sier Nilsen som mener skøytebanen kanskje kan bli et supplement til velforeninger som planlegger den tradisjonelle ballbingen i byggefeltet.

Sangstjerner og hoppeslott
KTV har selvsagt mer enn bare skøyteis å lokke barn til Koengen med 1. og 2. juli i sommer.

- Vi har enda flere aktiviteter og har også planlagt flere ting for de voksne. Vi skal blant annet ha en Gyro som er et hjul som svinger i alle retninger. Skal visst være det samme som NASA i USA bruker når de trener opp astronauter. Det kan vel være noe for far, sier Nilsen til iBergen.no.

Ellers kommer grisen Gisle Wink, Eli Rygh og Idol sin sommerturnè til å legge turen innom festivalen: Og for ikke å glemme; «Sjefen over alle sjefer», Asgeir. Det skal også arrangeres et Mini-Idol der barn under 15 år blir oppfordret til å sende inn sine bidrag.

- De tre beste talentene skal opptre på scenen på Koengen og den som publikum mener er best, får synge sammen med idolene på konserten om kvelden. Dette kommer til å bli bra, sier Nilsen som har stor tro på at godt over 10.000 barn og unge kommer innom festivalen i sommer.

Les mer om Bergen Barnefestival her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag