RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal man være lojal eller ærlig?

Sist oppdatert:
En venn av deg forteller at han har truffet en jente over nettet, men han er gift fra før. Se hva vårt SprayDatepanel ville ha gjort.

Ukens dilemma:

En venn av deg forteller at han har truffet en jente over nettet og at hun er alt han har drømt om. De snakker om ting han aldri har snakket om før, og at han aldri har vært så klar for noen. Men du vet at han er gift og du kjenner hans kone godt. Han ber deg om å beholde det som en hemmelighet til han har fått truffet jenta og sett om det er noe.

Hva gjør du?

Hva mener SprayDatepanelet

analyze___that (31 år, Oslo og Akershus)

- Hvis denne person var min venn først ville jeg holde på hemmeligheten hans, men ville snakket alvorlig med han om hvorfor han vil date en annen enn sin kone. Jeg ville forklart at det nok ville være best å ordne opp med sin kone før han begynte å treffe andre.

Hvis det derimot var hans kone som var min venn ville jeg gitt henne beskjed hvis han ikke lot seg overtale til å la være å treffe den nye jenta.

mightyone(27 år, Oslo og Akershus)

- Vrient dilemma siden jeg også kjenner kona til personen involvert. Det som gjør dilemmaet ille er at hva enn man gjør så " svikter" man en av partene. Holder man munn, er det galt mot kona til personen.

Forteller man dette til kona har man brutt tilliten som gjorde at man fikk vite om dette i det hele tatt.

Det er tydelig at dette paret ikke har det bra sammen. Man er ikke på spray om man er lykkelig gift. Og om man er det, så finner man ikke noe som man skal satse på! Dette må personen som er gift innse, og ta et valg. Det er fryktelig galt å skulle møte en annet for "å se om det er noe", for så å gå tilbake til ekteskapet sitt.

Løsning:løs ekteskapsproblemer før du møter noen annen som du kan bli involvert i. Kanskje er det best at du ikke er gift! Vis hensyn til den andre parten i ekteskapet. Unngå unødvendige konflikter!

nann-rosita(28 år, Oslo og Akershus)

- Jeg hadde gitt han klar beskjed om at dette er så godt som utroskap , og at det ikke er riktig over for hans kone: "Snakker du med denne dama om ting du ikke kan eller vil snakke med kona om, eller er dette en " midtlivskrise". HVA gjør henne så spesiell? Prøv å tenke på følgende; du møter dama, og kona oppdager dette. Så finner damen ut at du ikke er noe å satse på ; hva gjør du da? Har brent lyset i begge endene, og fortjent å ikke ha noen. Selv ville jeg aldri rotet meg bort i en som er gift, for ingenting godt kommer ut av utroskap.

Du får noen dager til å tenke på hvorvidt det ekteskapet du har er verd å satse på , eller om du burde gå . Uansett så kommer jeg til å ta dette opp med deg igjen. For jeg syns det er utilgivelig overfor begge damene!."

Har du et dilemma?

Om du har et dilemma du vil ha svar på, bruk skjemaet vårt under. Vi bruker ikke avsendernavn med mindre brukeren selv vil det. Alle som sender inn et dilemma som blir brukt får 2 uker Goldmedlemskap.

Brukernavn:
Alder:
Telefon:
E-post:
Dilemma:
 

Bruk også samme skjema om du vil være med i vårt SprayDatepanel som forandrer seg fra uke til uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere