RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal slanke seg 200 kilo

Foto: David Petranker / Splash News (David Petranker / Splash News)
Sist oppdatert:
Jordan skal ned i vekt ved hjelp av hypnose.

(SIDE2:) Jordan Tirekidis (44) er en av de mest overvektige i Australia. Han veier over 300 kilo, og nå er han nødt til å gå ned i vekt for å overleve.

Lar alle følge med
Jordan har en livvidde på to meter. Ifølge legen hans er det stor risiko for at han kan få hjerte- og karsykdom, kreft, slag eller leversykdom om han ikke gjør noe drastisk med vekten.

Derfor har australieren nå sluttet å spise junk food, og skal gå inn for å slanke seg 200 kilo. Dette gjør han imidlertid ikke med tradisjonell trenings- og kostholdsveiledning, men ved hjelp av hypnotisør.

Hypnotisør Mark Stephens skal hjelpe ham med å gå ned i vekt, og historien og veien mot vektmålet deles på en egen hjemmeside under tittelen «Jordan's Journey»

Tankene ødelegger
Stephens mener at negativ tankegang er en vanlig feil for personer som sliter med vekten. Han mener derfor mange mislykkes med en diett. Allerede etter en terapitime hevdes det ifølge nettsiden at Jordan har begynt å tenke annerledes.

- «Jeg er ikke bra nok», er nå blitt til at jeg er verd noe. Jeg er ansvarsfull, og mer enn bra nok, mener Jordan nå. Han legger til at han tidligere hadde tanker om at det ikke var noe vits i å bry seg, mens han nå føler at han er verdt mye.

Om kostholdet
Jordan forteller at han begynte å spise mye etter at han i en alder av ni år fjernet mandlene.

- Jeg følte meg alltid sulten, så jeg begynte å overspise, og har gjort det siden.

På en dag spiser han ti «hash browns» til frokost, sammen med to kopper kaffe. Lunsj består ofte av to Big Mac, en pommes frites og Coca-Cola. Til middag spiser han igjen ferdigmat som hamburgere, pommes frites og drikker brus.

Da han nylig fylte 44 år bestemte han seg for å gjøre noe med livet sitt. Han ønsker ikke å ty til slankeoperasjon, og etter å ha prøvd en rekke dietter uten å lykkes, bestemte han seg for å forsøke hypnose.

Stephens sier han har jobbet med mange overvektige, men at Jordan er den tyngste personen han skal hjelpe ned i vekt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere