RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Edmond Terakopian (AP)

Skal tjene inn skilsmissen

John Cleese må betale sin ekskone over seks millioner kroner i året i sju år. Slikt blir det komishow i Norge av .

(SIDE2:) 2. oktober tar John Cleese steget opp på scenen i Norge med sitt show «En latterlig kveld med John Cleese. Eller hvordan finansiere skilsmissen».

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Må tjene penger
Med andre ord er det ingen hemmelighet hvorfor Cleese nå tråkker i gang med et nytt humorshow i en alder av 69 år. Han skal betale sin tredje ekskone den nette sum av 13 millioner dollar, og en millioner dollar i året i sju år.

- G-a-l-s-k-a-p, sier komikeren til Dagbladet Magasinet.

Paret hadde ingen barn. Under amerikansk lov får Alyce Faye en stor del av hans formue. Advokatene til Faye mente at komikeren tjente 930.000 kroner i måneden. Noe Cleeses advokater protesterte mot.

- Det er ingenting jeg kan gjøre. Det ville være det samme som å klage over størrelsen på planeten Saturn, sier Cleese til Magasinet.

Blir rikere enn eksmannen
Ifølge The Daily Mail vil oppgjøret gjøre Faye rikere kvinne enn det Cleese er. De to var gift i 15 år.

Cleese forsikrer Magasinet at han gleder seg til Norges-opptredene, og avslører at han er i ferd med å finne ut hva han kan hundse nordmenn med.

Det er fremdeles billetter igjen i Bergen, Lillehammer, Tønsberg og Oslo til Cleeses show. Etter norgesvisitten skal Cleese ta med showet, som er en gjennomgang av hans karriere, til USA der han bor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere