RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal trøble på kvinnedagen

"Mannegruppen Gunnar" har planene klare for 8. mars. Og de er ikke spesielt kvinnevennlige.

Modellbyråsjef Tore Coughlin er mest kjent for å hisse på seg kvinneaktivistene i Kvinnegruppen Ottar, etter at han plasserte bikinimodeller i et butikkvindu på Torgallmenningen 8. mars i fjor. Han har ikke tenkt å være dårligere i år.

Ifølge Bergensavisen har han tenkt å sørge for at silikonbabes melder seg inn i Ottar, ved hjelp av ferdigutfylte innmeldingsskjema som skal deles ut. Mannen, som hevder han ble kåret til årets mest forhatte mann i Ottar, er ikke redd for å rase mot feministene på selveste kvinnedagen.

- Jeg er lei feite damer med hår under armene, utdaterte strømpebukser og røde og sorte striper og skjørt i størrelse 56, som skal fortelle meg hva som er rett og galt når det kommer til kvinner og likestilling, sier Coughlin til BA.

Samtidig legger han til at han er enig med mange av Ottars verdier, men han har tenkt å møte opp sammen med "Mannegruppen Gunnar" på 8. mars-markeringen, og forlange å bli hørt.

I Ottar møtes Coughlins utspill med et lett skuldertrekk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere