RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal undersøke seg selv

Sist oppdatert:
Norsk Hydros internrevisjon har fått oppdraget med å undersøke lekkasjer i milliardselskapet.
Ifølge en pressemelding fra Hydro skal konsernsjef Eivind Reiten har gitt selskapets internrevisjon oppdraget med å undersøke mulige årsaker til at resultatinformasjon har blitt tilgjengelig for utenforstående.

- Vi ønsker å klarlegge om informasjonslekkasjer kan ha som årsak at fastlagte arbeidsprosesser ikke har vært fulgt, sier Reiten.

Hydros internrevisjon er allerede i gang med undersøkelsene og selskapet vil ha nær kontakt med Kredittilsynet, som har igangsatt undersøkelser for å klarlegge eventuelle brudd på verdipapirloven.

- For å unngå at ulik informasjon skulle være tilgjengelig i børsenes åpningstid, framskyndet Hydro publiseringen av resultatet med en dag. Ved framleggelsen opplyste konsernsjef Eivind Reiten at selskapet ville søke å finne fram til hvordan informasjon kunne være tilgjengelig for utenforstående, og gjøre grundige anstrengelser for å unngå gjentakelser, heter det i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere