RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skallet politi i fyllearresten

Mens politimennene gjorde sitt ytterste for å få den berusede 37-åringen inn på glattcellen, så han sitt snitt til å skalle ned den ene av dem.

Det som kunne ha blitt en kort overnatting i cella, har nå blitt til en seks måneder lang fengselsstraff.

Ble aggressiv
I slutten av mars var 37-åringen på vei hjem fra byen da han sovnet i drosjen. Da sjåføren ikke fikk kontakt med ham, kjørte han til Sentrum politistasjon for å overlevere ham. Svært beruset ble mannen støttet inn på stasjonen av to politimenn, men da han skulle skrives inn i loggen, begynte han å bli aggressiv, spesielt mot den ene politimannen.

Mens de forsøkte å finne en ledig celle til mannen, oppsto en situasjon hvor de slapp taket i ham. I neste sekund snudde han seg mot politimannen han tidligere skjelte ut, og skallet ham i ansiktet. Mens han gjorde sterk motstand, ble han lagt i gulvet og sendt rett inn i nærmeste celle.

Politimannen fikk et kutt over neseroten, som etterhvert leget seg selv. Han oppga under rettssaken at han fortsatt er øm i nesen.

Har skallet før
37-åringen ser ut til å ha en forkjærlighet for å skalle ned andre han kommer i konflikt med. I rettssaken som var oppe til behandling i Bergen tingrett siste uken i april, ble han samtidig dømt for å ha skallet ned tre andre menn. Også i 1997 ble han dømt for nedskalling, mens i 2001 ble han dømt for vold i fylla.

Det fikk betydning for straffen da tingretten nå dømte han til fengsel i ti måneder, seks av dem ubetinget. Samtidig må han betale erstatning og oppreisning til et av sine ofre på 16.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere