RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skammer seg ikke over toppløsbilder

Sist oppdatert:
Cameron Diaz avviser at hun skammer seg over toppløsbildene som ble tatt da hun var 19. Men hun vil ikke at noen skal se dem.

Rettssaken som nå er i gang i Los Angeles handler om hvorvidt fotografen John Rutter har anledning til å selge bildene eller ikke. Rutter sitter på det han sier er en signert godkjennelse fra Cameron Diaz, men Diaz selv hevder underskriften er falsk.

Jonathan Rutter er tiltalt for mened, forfalskning og svindel. I tre timer vitnet Cameron Diaz mot fotografen torsdag.

I lær
- Jeg skammer meg ikke over toppløsbildene, sa Cameron Diaz, selv om hun innrømmet at hun var «mindre entusiastisk» over at bildene skulle bli frigitt. På ett av bildene er hun kledd i lær mens hun holder en mannlig modell i bånd.

- Men dette var profesjonelle bilder, ikke et sånt «ta av deg skjorta i en bakggate»-opplegg, sa hun.

Rutters advokat har i sin fremleggelse sagt at Rutter oppfatter det som om Diaz ønsker å stanse bildene fordi hun nå er berømt, noe som ikke var tilfellet den gangen de ble tatt og hun fremdeles kjempet for å komme seg frem i Hollywood.

Utpressing
I 2003 henvendte John Rutter seg til Cameron Diaz og spurte om hun ville kjøpe bildene for 3,5 millioner kroner. Diaz anmeldte ham for utpressing.

- Jeg foreslo at vi skulle gå sammen og selge noen av bildene og at inntekten skulle gå til Rutter og veldedighet. Da han ikke ville det, forsto jeg at han forsøkte seg med utpressing, sa Diaz i retten. Fotografen er imidlertid ikke tiltalt for pengeutpressing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere