RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skamslo og truet kvinne

Sist oppdatert:
Samme dag som kvinnen kom hjem fra sykehus etter et keisersnitt, ble hun skambanket av 37-åringen. Nå er han dømt til åtte måneders fengsel.

Kvinnen kom hjem til huset sitt på Askøy fredag 16. september i år, etter å ha gjennomført en fødsel ved keisersnitt på Kvinneklinikken på Haukeland universitetssykehus 11. september.

I huset ble hun rundjult av 37-åringen. Ifølge tiltalen skal han ha slått og sparket kvinnen i hodet og på kroppen slik at hun fikk hevelser og blodutredelser. Han skal også ha gått amok, og knust masse invetar i huset hennes. Han skal også tidligere ha slått kvinnen.

Senere på kvelden og natt til lørdag skal han ha sendt kvinnen minst 36 tekst-meldinger der han truer med å drepe henne.

Mannen erkjente i Bergen tingrett straffskyld. I formidlende retning la retten vekt på tilståelsen, og at tiltalte har oppsøkt psykolog og adferdskurs for å fp kontroll over temeramentet sitt. Samtidig understreker retten at skadeverket han gjorde i kvinnens hus er omfattende, og at truslene og volden gjorde henne svært redd. Mannen er dessuten tidligere domfelt fem ganger.

Mannen ble derfor dømt til åtte måneders fengsel.

37-åringen vedtok dommen på stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere