RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skandale-Pete slår til igjen

Sist oppdatert:
Pete Doherty avslører alt om kokainskandalen i ny bok.

(SIDE2:) Sangeren Pete Doherty planlegger å publisere deler av sine private dagbøker om sitt liv som rockemusiker, narkotikamisbruker og sitt turbulente forhold til sin ekskjæreste, supermodellen Kate Moss. Babyshambles vokalisten som er kjent for sitt voldsomme temperament og narkotikamisbruk skal være meget begeistret for boken, skriver AP.

Kokainskandale

Kokainskandalen rammet de to i fjor, da den britiske avisen Daily Mirror publiserte bilder av Moss som sniffet kokain mens hun var i et platestudio med sin daværende kjæreste Doherty. Ryktene rundt paret har vært mange og det er nok nettopp kokainskandalen som er ventet å bli den saftigste delen av boken.

Boken kommer ut neste år

Boken vil bli sluppet i mars 2007, skriver Orion Publishing Group i en pressemelding i dag. Boken skal være fylt med 27-åringens egne notater, bilder, tegninger og dikt. Doherty er selv meget begeistret for prosjektet:
– Jeg har alltid villet gi ut min egen bok og dette er meget spennende for meg, sier han. Ifølge forlaget skal deler av boken være veldig morsom, men tidvis også meget mørk.

Les mer om Kate og Pete her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere