RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skandaledrag i BB

Sist oppdatert:
Selv deltakerne ble rystet da gutta forberedte seg til dragkåring og boltret seg i kvinneklær. Se de utrolige bildene.

(SIDE2:) G-string, intimbarberbering og påledans var ingrediensene i Big Brother-huset i helgen. Selv flere av deltakerne i huset ble svært overrasket da gutta ikledde seg kvinneklær og tok seg helt ut i en missekåring av seg selv.

  • Se bildene nederst på siden

Det hele begynte med at man ville gjennomføre en motevisning med de mannlige deltakerne. Det ble trukket lodd om hvilke av jentene som skulle hjelpe til å style guttene, inkludert barbering av guttenes bakdeler for at de skulle ta seg godt ut i stringene.

Muffe, Samuel, Anton og Kristian kledde seg alle ut og ble kåret til hver sin delseier av kandidatene. Men det var norske Kristian Hilberg som fikk den gjeve tittelen Miss Big Brother 2006.

Flørter med sex

TVNorge har i forkant av årets sesong uttalt at seerne neppe kom til å bli skuffet over det som kommer til å skje. Og siden oppstarten har programformen flørtet med sex, vold og pikante sammenkoblinger.

Denne søndagen ble Kristian Hilberg stemt ut.

Samme helgen var det fire nye personer som entret Big Brother-huset , blant dem en tidligere semifinalist i Frøken Norge-konkurransen.

Medieviter Alex Iversen mener at å satse på sex i salget av programmet ikke er noe som vil hyre nye seere.

- «Big Brother» har et relativt fast seersegment, et kjernepublikum som består av flest kvinner. I forhold til sendetiden så handler programmet veldig lite om sex, men er en langvarig seig såpeopera. Derfor er det de sosiale relasjonene som er det interessante for seerne, sa han til Side2 før oppstarten.

Fornøyd med færre seere

Selv sier TVNorge at de er fornøyde med en nedgang på 50.000 seere i snitt på Big Brother 2006. Under utstemmingen var det 308.000 seere av programmet. Dette er en oppgang siden sist søndag, da 290.000 fulgte med utstemmingen av nok en nordmann.

På ukedagene dro programmet mellom 150.000 og 250.000 seere sist uke. Men det er all grunn til å tro at TVNorge ikke har flere overraskelser klar når vinter-OL og de største kanalene igjen kan hevde seg sterkere i kampen om seerne.

Side2 tv-guide følger realityseriene her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere