RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skandia-sjef begikk selvmord

Sist oppdatert:
En av Skandias toppsjefer begikk tirsdag selvmord på et hotellrom i Stockholm. Skandia har vært rammet av en voldsom skandale den siste tiden
Jan Wangärd (45), som ledet Skandia i Latin-Amerika og satt i konsernledelsen, døde brått tirsdag, ifølge en melding fra Skandia.

Samtidig skriver den svenske avisen Aftonbladet at et ikke-navngitt medlem av Skandias toppledelse begikk selvmord på et hotell i Stockholm.

Mannen skal ha hatt en rekke internee dokumenter relatert til blant annet bonusavtalene i Skandia i sin dokumentmappe.

Skandia har det siste året vært i en voldsom skandale, knyttet til overdådige sjefsbetingelser og et mye kritisert salg av forvaltningsvirksomheten til DnB.

I forrige uke ble flere av de tidligere toppsjefene i konsernet pågrepet og tatt inn til avhør, men Wangärd har ikke vært i søkelyset i denne forbindelse, selv om han skal være blant et betydelig antall som var omfattet av de omdiskuterte bonusprogrammene, ifølge Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere