RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skandiabanken tjener penger uten gebyrer

Sist oppdatert:
Nettbanken Skandiabanken, som er mest kjent for sine gebyrfrie tjenester og gode innskuddsrente, har begynt å gå med overskudd
Ifølge Aftenposten gikk Skandiabanken med et overskudd på 0,09 milliarder kroner før skatt i fjor, etter driftsinntekter på 1,76 milliarder kroner.

- Vi er over kritisk masse når det gjelder kunder, sier adm. direktør Øyvind Thomassen i Skandiabanken til avisen, og viser til at banken nå har 220.000 kunder.

Skandiabanken har også gjort til skamme konkurrentenes dystre spådommer rundt bankens konsept som består av gode innskuddsrenter og ingen gebyrer utover årsgebyret på bankkortet. Det er da heller ikke annet en tap for Skandiabanken på disse tjenestene, men de drar det inn igjen på utlån.

Thomassen har som målsetning å nå lønnsomhetsmålet på 18 prosent allerede enste år, og regner med et overskudd før skatt på 40 millioner i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere