RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skap et varig inntrykk

Foto: Scanpix
Her er tips til hvordan du skaper et varig inntrykk på mannen ved hjelp av sex.

Ønsker du å forføre mannen i ditt liv eller gi han et inntrykk han sent vil glemme. Her er tipsene.

Finn drømmemannen på TV 2 Match

Vær leken, men ikke en luring
Det er en tynn linje mellom det å terge og det å være leken. Om du takker nei til sex for ofte eller over lengre tid vil han miste interessen for deg og begynne å mislike deg. Selv om man ikke skal forvente sex er det veldig vanskelig å fjerne en slik forventning når den først har blitt skapt. Men på den andre side vil du ikke at han skal ta deg for gitt, og du vil være en utfordring for han.

Få han til å tro det, men ikke overdriv
Alle menn liker å tro at de er mandige. Du bør derfor prøve å reduserer usikkerhetene hans så godt du kan uten å overdrive det. Det betyr ikke at du skal late som du får orgasme eller ikke gi han hint om han gjør noe feil. Det viktige er hvordan du gjør det.

Forventninger versus leveranse
Ikke bygg for høye forventninger om du ikke kan levere. Om du sier at du er god i sengen vil han ha høye forventinger som det kan være vanskelig å leve opp til. Det beste er faktisk om du bygger ned forventningene og dermed overleverer. Da vil du gjøre han fornøyd.

Begjær er nøkkelen
Menn liker å føle seg begjæret og det kan derfor være en idé å få han til å føle seg nettopp dette. Vis at du har lyst på han.

Finn din perfekte match. Klikk her.

(Kilde: ivillage.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere