*Nettavisen* Nyheter.

Skaper sjokk i Danmark

«Velkommen til kongehuset. 12 ungkarer betalte for kronprins Haakons nakne svigermor.» Slik presenteres den nye kona til Sven O. i danske Ekstra Bladet.

24.03.05 12:33

Bildet av en toppløs Renate Barsgård preger torsdag forsiden i danske Ekstra Bladet.

På bildet kan man se at hun er toppløs, og hun blir holdt på brystene av en mann.

- Betalte 300 kroner

Bildet som preger førstesiden er ifølge avisen tre år gammelt.

Ifølge avisen skal 10-12 ungkarer ha betalt 300 kroner hver for at Renate Barsgård skulle strippe. Hele seansen ble fotografert.

- Det var først da hun giftet seg med kronprinsesse Mette-Marits far og ble stemor til den kommende dronning, at jeg fant frem negativene og begynte å undre meg, sier fotografen til avisen.

- Spiker i kista

I artikkelen går avisen til kraftig angrep på det norske kongehuset og omtaler det de mener er den ene skandalen etter den andre.

De viser til av Sven O. Høiby har gjort det «til et must å opptre hver uke i Se og Hør».

Videre viser de til at Mette Marits bror, Espen Høiby, er dømt for vold.

Ari Behn og Mette-Marit får også gjennomgå i avisen, men denne gangen er det Renates fortid som får mest oppmerksomhet i avisen.

«Bildene i dag av kronprins Haakons svigermor på jobb i Kristiansand er altså bare nok en spiker i kongehusets likkiste», skriver avisen.

Gift i Nederland

Sven O. Høiby (68) giftet seg fredag for to uker siden med den 34 år gamle stripperen. De to ble viet av ambassadør Kåre Bryn ved den norske ambassaden i havnebyen Den Haag i Nederland.

Les om bryllupet her

Høiby hadde bare råd til én giftering så hans unge brud Renate fikk en stålring til drøyt 37 kroner.

- Det er jo rart at en gammel mann som meg er blitt forelsket i en jente som er jevnaldrende med min yngste datter, har Sven O. Høiby tildigere uttalt til Se og Hør.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag