*Nettavisen* Nyheter.

Skate-Kate gikk på rumpa

PÅ SKØYTER: Kate Middleton klarte ikke å holde seg på beina under en retro diskofest. Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bildet. Foto: (Scanpix)

Kate Middleton (26) tok på seg rulleskøytene for et veldedig formål og gikk rett på trynet.

23.09.08 15:38

(SIDE2): I glitrende paljettopp, hotpants og retrorulleskøyter troppet prinsekjæresten opp på discoarrangementet hun selv sto bak i forrige uke. Men særlig stø på rullefoten det er hun ikke, og Kate gikk i gulvet mer enn en gang.

Se flere bilder på The Sun! (ekstern lenke).

I godt humør
Kate skulle serverer drikke og kanapeer mens hun manøvrerte seg rundt på rulleskøytene på festen. Da hun ble dratt ut på gulvet for å lære seg å danse på med to hjul gikk det ikke helt som planlagt og 26-åringen ramlet i gulvet flere ganger. Men til tross for flere fall holdt prins Williams kjæreste humøret på topp hele kvelden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

For død kompis
Venninne og prinsesse Beatrice og Kates søster Pippa kom på festen, det samme gjorde Kates nære venninne Holly som er datter av Virgin-Branson. Kate og Holly sto også bak arrangementet som det kostet 450 kroner å komme inn på og pengene gikk til kreftsyke barn på et sykehus i London.

Kate og Holly arrangerte festen til minne om en klassekamerat som døde av kreft da han var 20 år gammel. De to fikk samlet inn over en million kroner som går til rådgivning for syke barn og ungdom ved Oxford Children’s Hospital.

Slo tilbake
Kate har fått kritikk for at hun ikke har en skikkelig jobb, men tidligere i høst gikk venner av henne ut i pressen og hevdet at hun gjør mer enn å feste og shoppe.

Les saken her: Nå jobber hun, Elizabeth!

Prins William (26) var ikke til stede på festen - han er for tiden i full gang med å bli helikopterpilot for det britiske hæren.

Les mer her: William blir pilot på heltid

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Lyst på en kjæreste? Prøv Side2s datingtjeneste Match!

Annonsebilag