RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skate-luksus for pappagutter

Rampens dårligste skater? Slik får du oppmerksomhet likevel!

(LXUS.no) Å, så søtt! Louis Vuitton er blitt folkelige, tenkte vi i LXUS-redaksjonen da vi så dette frekke skateboardet.

Men så fikk vi øye på prislappen...

57 750 kroner for et rullebrett er kanskje litt i meste laget for de fleste tenåringer med skating som hobby, men så følger det riktignok med en lekker skinnkoffert med klassisk LV-logo, slik at man kan bære brettet stilfullt med seg.

Og nevnte vi at det kun er du og to andre i hele verden som kan skryte av å eie den rullende herligheten med dertilhørende fiolinkasse av beste kvalitet?

Men dersom du er en tenåring med litt stusselig ukelønn er det ingen grunn til å fortvile helt ennå. Kanskje du og dine formuende foreldre kan bli enige om et aldri så lite spleiselag? Du får brettet, mens mor og far kan ta med seg kofferten neste gang de skal på cruise.

Designer-hyllest

De eksklusive skateboardene er kun å få fatt i hos Louis Vuittons flaggskip-forretning i Soho i New York, som selger flere eksklusive produkter for å hylle kolleksjonen til den avdøde designeren og kunstneren Stephen Sprouse. Hele butikken er blitt dekorert i beste Sprouse-ånd, og overskuddet fra salget går til veldedige formål.

Så dersom resten av vennegjengen på ungdomshuset skulle erte deg for ditt noe snobbete brett, er det bare å si at det er for en god sak. Riktignok bør du være relativt god i rampen om du skal komme unna med slik overdådig skate-stil...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere