RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skavlan får nytt talkshow

Sist oppdatert:
Fredrik Skavlan gjør svenske av seg og får sitt eget talkshow på SVT, kalt «Skavlan».

(SIDE2:) Det har vært kjent at Fredrik Skavlan har vurdert å gjøre svenske av seg. NRK bekreftet overfor VG at Skavlan var i samtaler med SVT.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nå er det klart at det blir premiere på hans nye talkshow «Skavlan» på SVT januar til neste år.

- Jeg synes Fredrik Skavlan internasjonalt sett er en av de mest begavende talkshowvertene som finnes. Det «känns jättekul» at Fredrik vil komme tilbake i ruten nettopp på SVT, sier programdirektør Annie Wegelius i SVT.

Skavlan selv sier han ser på SVT som et forbilde, og at han ikke kunne takke nei da tilbudet kom.

Som kjent er Fredrik Skavlan kjæreste med Maria Bonnevie. I år har Bonnevie mesteparten bodd i Norge der hun har jobbet med filmen «Engelen» og «Brand» på Nationaltheatret. Bonnevie er imidlertid fast ansatt på Dramaten i Stockholm, og kan ikke tenke seg å forlate arbeidsplassen. Det sa hun selv da Side2 møtte henne i Berlin i februar.

Kjent på radio
Det nye «Skavlan» vil bygge over lesten til «Først og sist» med en rekke gjester fra alle typer av samfunnsliv i studio - og der samtalene like gjerne kan gå dem imellom som mellom Skavlan og gjestene.

De siste årene har SVT sendt «Først og sist» i reprise, men på tider som har gjort at programmet i seg selv ikke har gjort Skavlan til en stor kjendis i Sverige. Dog har han blitt mer kjent etter at han i sommer var en av de mest populære radiopraterne i Sveriges Radios sommerprogram.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere