Skavlan fleipet om Persbrandt

Den populære programlederen i «Først & sist», Fredrik Skavlan, fleipet om kjærestens eks da han hold foredrag torsdag.

28.04.06 08:39

(SIDE2): Det var under et seminar om kjendisjournalistikk Skavlan kom med en kommentar om Mikael Persbrandt. Uttalelsen kom da han fortalte om hvordan kjendisstatusen legger sine begrensninger på livet, skriver Dagbladet.

- Jeg kan for eksempel ikke gå på smuget en fredags kveld og drikke meg helt overstadig full. Og jeg må si at jeg gjerne skulle kunne gjøre det. Altså det bor en Mikael Persbrandt i meg også, sa en smilende Skavlan ifølge Dagbladet.

Mikael Persbrandt er ekskjæresten til skuespiller Marie Bonnevie. Hun er nå sammen med Skavlan, og de to har vært omtalt som Norges nye superpar.

Skavlan var hyret inn til foredraget av Mediaforum. Pressen fikk tildelt egne plasser, men Dagbladet skal i etterkant ha blitt ilagt referatforbud. Avisens nyhetsredaktør har følgende kommentar om hvorfor de valgte å kjøre saken.

- Mediaforum er en forening som skal arbeide for økt kunnskap om medienes rolle og betydning. Nå er de i ferd med å få et lynkurs om medienes rolle og betydning, sier han til sin egen avis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.