RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeidar ny hovedsponsor for Vålerenga Fotball

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Møbel- og interiørkjeden Skeidar går med virkning fra denne fotballsesongen inn som hovedsponsor for Vålerenga Fotball. Avtalen gjelder for ett år, med opsjon på forlengelse med ytterligere to år. Det er første gang Skeidar går inn som sponsor av en eliteserieklubb i fotball.

– Den folkelige, fargerike og inspirerende imagen til Vålerenga er avgjort noe vi mener vil passe til vår merkevare, og vi regner dette som en meget fornuftig markedsinvestering for oss sier administrerende direktør i Skeidar, Nils Sund, til vif.no.

– I tillegg har jo selskapet og mange av våre ansatte fulgt Martin Andresen gjennom mange år, og vi synes selvsagt det er positivt å kunne bidra til å støtte hans arbeid med å bygge Vålerenga. Med 43 varehus, nesten 1000 ansatte, og med over 2 milliarder kroner i omsetning, har vi lenge ønsket å knytte oss opp mot en sterk merkevare i idrettsverdenen. Noe bedre enn Vålerenga i så måte er vanskelig å finne, uttaler Sund.

– Vi er kjempefornøyd med å få en ny hovedsamarbeidspartner om bord. Skeidar er en bunnsolid og tradisjonsrik virksomhet som vi føler står veldig bra til Vålerenga Fotball. Avtalen er tuftet på en felles ambisjon om verdiskapning. Avtalen er en god avtale for Vålerenga Fotball og gir oss ytterligere trygghet og forutsigbarhet i økonomisk vekst, sier administrerende direktør i Vålerenga Fotball, Pål Breen, til vif.no.

Avtalen innebærer at Vålerenga-spillerne vil spille med Skeidars logo på fremsiden av shortsen i sesongen som kommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere