RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skeie øker satsingen

Sist oppdatert:
Bjarne Skeie og Sinvest vil satse 1,7 milliarder kroner på to nye rigger. Samtidig vil Skeie hente inn nye 170 millioner kroner
Tidligere har det blitt kjent at Bjarne Skeie og Sinvest har inngått en kontrakt om bestilling av to jackup-rigger for 1,7 milliarder kroner.

Kontrakten er inngått med PPL og Keppel Fels-verft i Singapore. Samtidig ble det inngått en opsjon om bygging av ytterligere to rigger, skriver Finansavisen.

Nå ønsker Skeie å utøve opsjonen. Det betyr at Sinvest vil få fire jackup-rigger.

Ifølge Finansavisen er Bjarne Skeie i markedet for å hente mellom 140 og 170 millioner kroner i en emisjon av konvertible obligasjoner. Det er igjen Pareto Securities som har oppdraget.

Investorene fristes med en løpende rente på 8,25 prosent i hele løpetiden på fem år. Investorene har deretter en konverteringsrett til aksjer til kurs 15,50 kroner.

Sinvest har imidlertid betinget retten til innløse konvertiblene i løpet av ett år, men må da betale 30 prosent over pålydende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere