RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søker etter savnet mann på land og i sjøen

Sist oppdatert:

En mann i 30-årene er savnet etter at en tom båt ble funnet drivende mellom fastlandet og Averøy på Nordmøre mandag morgen. Det søkes både på land og i sjøen.

– Det var en båt på 13-15 fot som ble funnet litt etter klokken 7 mandag morgen med en åre i en av tollepinnene, forteller operasjonsleder Rolf Anders Korstad i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB. Båten ble funnet ved Rånes sør på Averøy.

Politiet fikk ikke tak i eieren, men er i kontakt med mannens pårørende. Røde Kors har søkt langs land, og Norske Redningshunder er på vei mandag kveld.

– Vi har dagslys fram til 20.30 eller 21, men søket kommer til å fortsette utover natten, opplyser Korstad. Også til sjøs letes det etter mannen i 30-årene.

– Et helikopter var ute tidligere i dag, mens det på kvelden er Kystvakten og redningsskøyta som søker, opplyser redningsleder Stein Jarle Langvik ved Hovedredningssentralen Sør-Norge.

Det er rundt 7 grader i vannet, men Korstad forteller at det er god sikt, stille sjø og generelt gode leteforhold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere