RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søker med dykkere etter Wenche

Foto: Politiet/Privat
Sist oppdatert:
73-åring savnet fra hytta i Fyresdal siden søndag.

- Søker etter saknede fortsetter med full styrke i dag. Sivilforsvaret stiller med 25 nye mannskaper. Også Røde Kors, Norsk Folkehjelp og frivillige vil delta i det videre søket, opplyser operasjonsleder Gunnar Hanssen torsdag.

Dykkere

Dermed leter over 100 mennesker etter Wenche Egholm (73) fra Grimstad, som er savnet i Øvre Birtedalen i Fyresdal i Telemark.

- Det er i tillegg rekvirert tre dykkere fra Stavern Dykkesenter for søk i vann i nærområdet til saknedes hytte. Politiet vil i tillegg fortsette rundspørring blant hyttene i området, opplyser Hanssen.

Den savnede kvinnen ble meldt savnet rundt middnatt natt til mandag. Da hadde hennes datter kommet opp til hytten og sett etter moren i nærområdet hele kvelden.

Egholm ble sist sett fredag og skal ha gått ut for å plukke bær lørdag formiddag.

Observert lørdag

Et lokk fra et bærspann ble tirsdag funnet i området hvor Egholm skal ha blitt observert. 73-åringen er fjellvant, og var ifølge politiet iført en mørk blå regnjakke og fjellsko.

Et vitne observerte lørdag formiddag en eldre dame med grått hår ved ei bru ved den gamle kraftstasjonen i Øvre Birtedalen. Beskrivelsen stemmer med den savnete kvinnen.

Mandag opplyste operativ leder i Norske Redningshunder, Monica Hagerup, til Nettavisen at det er store områder å søke gjennom. I tillegg pågår leteaksjonen i et vanskelig terreng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere