RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søker ukjent drømmedame

Sist oppdatert:
Eivind fra Flekkerøy etterlyser ei «vanvittig nydelig jente» fra Kongsvinger, som han traff i Kristiansand i helgen.

Eivind Nilsen fra Flekkerøy ble hodestups forelsket i ei jente fra Kongsvinger etter et møte i Kristiansand i helgen.

Nå står han frem i avisen Glåmdalen i håp om å finne igjen sommerens store flørt.

Det var i sørlandsbyen Kristiansand at Flekkerøy-gutten la sine øyne på den ukjente jenta fra Kongsvinger, skriver Glåmdalen.

En kort samtale var nok til at Eivind ikke klarer å glemme brunetten. Problemet er at han ikke husker navnet hennes eller vet hvordan han kan kontakte henne igjen.

- Jeg er desperat etter ei utrolig nydelig jente. Alt jeg fikk vite om jenta er at hun kommer fra Kongsvinger og er ei vanvittig pen brunette. Hun var ganske hes i stemmen denne helgen og skal begynne å studere i Lillehammer, forteller den fortapte 22-åringen fra Sørlandet til avisen Glåmdalen.

Eivind traff den lokale jenta under folkefesten Tall Ships Races, som ble arrangert i Kristiansand i helgen. Dette er en årlig regatta for små og store seilskuter, som arrangeres i ulike byer i Europa. Over 300.000 mennesker var ventet å strømme til sørlandsbyen. Ikke rart at det var som nåla i høystakken å spore opp brunetten etter at Eivind først hadde forlatt henne, ikke langt fra utestedet Kick i Kristiansand sentrum.

- Jeg måtte gå. Først etterpå tenkte jeg at jeg skulle ha fått nummeret hennes. Nå angrer jeg til de grader. Jeg fikk snakket så altfor lite med denne jenta. Hun skilte seg utrolig godt ut, forklarer den forelskede Eivind fra Flekkerøy.

Les flere saker på glomdalen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere