Gå til sidens hovedinnhold

Ski- og snowboardlegender til Tryvann

I morgen møter Kjetil Andre Aamodt og Teje Håkonsen til den offisielle åpningen av det nye serviceanlegget i Tryvann vinterpark.

Tryvann: Tryvann vinterpark lanserer planer for å sikre Oslo sin posisjon som Vinterhovedstad, ivareta norsk skikultur og gjøre anlegget tilgjengelig med miljøvennlig T-bane for Stor-Oslos befolkning. Torsdag stiller de to legendene, Kjetil Andre Aamodt og Terje Håkonsen, opp sammen med politikere fra Oslo kommune på den offisielle åpningen.

Serviceanlegget inkluderer skiutleie, garderober og barnepass. I tillegg vil et nytt rulleteppe frakte skiløperne fra parkeringsplassen dirkete inn i alpinanlegget.
Totale invisteringer denne sesongen er på over 29 millioner kroner.

De nye planene for Tryvann vinterpark inkluderer mer enn en dobling av antallet nedfarter og flere nye heiser. Flere barneanlegg og eget snøleikområde, etablering av faste arenaer for alpint, freestyle og snowboard. I tillegg ønsker Tryvann Vinterpark å bringe T-banen til Frognerseteren helt frem til Tryvannstårnet og anlegge ny vei og adkomst til Wyllerløypa via Sørkedalen. Målet er på sikt å bli Skandinavias beste alpinanlegg for dagsbesøkende.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer