RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skøien inn i WiCom-styret

Sist oppdatert:
WiCom har lansert sitt nye styre, med blant annet Jan Skøien som nytt styremedlem
Det nye styret består av:

Ivar Formo, (styreformann)

Ivar Formo er sivilingeniør fra NTH og har tilleggs utdannelse i økonomi fra BI. Formo har gjennom de senere år arbeidet med omstilling og utvikling av mange virksomheter innen finans-, IT- og telesektoren, og har flere styreverv (bl.a. styreformann i Cappit ASA).

Jan Skøien

Jan Skøien er utdannet siv.øk. og M.sc. fra Handelshøjskolen i København, med tilleggsutdannelse fra Insead. Skøien har vært involvert i norsk IT bransje gjennom de siste 20 årene, enten som leder eller i styresammenheng. Blant annet har han vært konsernsjef for Micro Software AS (Senere SMG), medgrunder og styreformann i Imarkedet, styremedlem i Nettavisen, medgrunder og styreformann i Din Side og Din Side auksjon (senere QXL),
styreformann i WinHlp.as og Partner i Micro Holding Invest
AS.

Karl Martin Stang

Karl Martin Stang er utdannet Cand.jur fra Universitetet i Oslo og har tilleggsutdannelse fra blant annet BI og London School of Economics. Han har fra 1987 til 1996 vært administrerende direktør for Mercuri Urvall for deretter frem til dato å være arbeidende styreformann i samme selskap. Stang har siden 1977 drevet med organisasjonsutvikling og rekruttering. Stang har flere styreverv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere