RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skikk og bruk for moderne dating

Sist oppdatert:
Det finnes en del uskrevne regler som gjelder for de som skal på date. Penger ser ut til å være viktigst. Si din mening her.

Magasinet ”Men's Health” har gjennomført en spørreundersøkelse blant sine lesere for å finne ut hva de mener om ulike datingklisjeer, melder Wireless Flash.

Ifølge magasinets lesere er penger det viktigste for menn som ønsker seg en date. Hele 66 prosent mener nemlig at sjansene for at en mann skal lykkes på datingfronten øker parallelt med lønnen hans.

Ikke spør om lønn
I tillegg mente 99 prosent at mannen burde spandere på den første daten. Det var likevel bare 41 prosent som mente at det var akseptabelt av en kvinne å spørre en mann om hvor mye han tjener.

Av de spurte trodde 46 prosent at fattige menn er på utkikk etter kvinner som kan brødfø dem, og 31 prosent mente at menn ønsker seg vellykkede forretningskvinner.

Hele 89 prosent ville aldri datet eksen til noen av sine søsken, og 71 prosent ville avslått en date med eksen til en god venn.

Til slutt kan vi ta med at 73 prosent opplyste at de reiste på ferie for å møte potensielle partnere og 45 prosent hadde hatt et one night stand.

Er pengene avgjørende for deg når du leter etter en kjæreste? Si din mening i diskusjonsforumet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere