RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skikkelig, skikkelig unyttige dingsegaver

Skal du gi en gave til noen som har alt? De mest unyttige gavene på jord ser du her.

Det er vanskelig å finne gaver til den som har alt. Å kjøpe nok en flaske med parfyme, et slips eller enda flere boksershortser kan i lengden være kjedelig både for den som kjøper - og den som får.

For å hjelpe deg litt i jungelen har vi besøkt nettets største butikk for totalt unyttige ting, iwantonofthose.com, og plukket ut våre fem totalt unyttige favoritter.

1. USB-potteplante

Denne vil for det første være en muligens vakker gjenstand å ha på kontorpulten, for det andre er det også en vifte. Så nå er det absolutt ingen grunn til å gå utendørs på varme sommerdager, her får du både en vifte og blomster - alt i ett koblet opp mot din datamaskin.

Viften koster rundt 60 kroner. I tillegg må du ut med nærmere 100 kr i porto, men det er totalt for hele bestillingen din.

2. Champagne-
fallskjerm

Du vet hvor irriterende det kan være når korken ikke daler skikkelig ned i skjul, ikke sant? Vel, her er løsningen. Denne fallskjermen for korken vil sørge for at veien ned til gulvet blir en behagelig reise.

Fallskjermen koster rundt 50 kroner, ikke så verst for å redde noen champagnekorker fra å krasje i gulvet?

3. Baklengsklokke

Som du vet så teller de aller fleste ned til når de er ferdige på jobben med en gang man begynner. Her er klokken som er perfekt for nettopp det, den går nemlig baklengs.

Klokken koster 80 kroner, og det er selvfølgelig ingen stor investering for å lette det å telle ned til arbeidsdagens slutt?

4. Ingenting

Dette er sannsynligvis den perfekte gaven for den som du alltid får virkelig kjipe gaver fra, gi absolutt ingenting tilbake. En gave som virkelig viser hvor mye du bryr deg om en person.

Ingenting koster 40 kroner. Vel verdt pengene, sier nå vi.

5. Hellig toast

Noen ganger må folk få litt hjelp før de ser lyset og denne hellige toasten - eller muligens litt mer riktig sagt - verktøyet for å lage hellig toast er en god gave til både bestemor og tante Agathe.

Toastsettet koster 70 kroner. Ikke dyrt for å få en åpenbaring.

Du finner nettbutikken på www.iwantoneofthose.com, shop på eget ansvar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere