RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skikkelige fagfolk

Sist oppdatert:
Sammen med programleder Kjersti Bergesen, byggmester Stein Gullaksen og maler Einar Nilsson får designerne Simon Davies og Jon Eliasson frie tøyler til å totalforandre norske hjem.

Her er håndverkerne:

Einar Nilsson jobber som maler/ tapetserer og grafisk designer. Driver for seg selv. Er utdannet tapetserer fra USA.

Stein Gullaksen er utdannet byggmester. Kommer fra familie der faktisk alle andre også er byggmestere. Jobber for et bygg- og interiørfirma i Bergen.

Simon Davies er britisk designer og bor i Stockholm. Han driver interiørfirma og har en 400 kvadratmeter stor interiørforretning uten et eneste skandinavisk møbel. Han gjør mye innredninger for barer og restauranter, samt privathjem.

Jon Eliason er svensk designer og bor i Stockholm. Allsidig bakgrunn, blant annet utdannet produkt/ industridesigner. Har i dag eget firma som gjør profil/ brand arbeid, samt interiørprosjekter. Har designet en rekke artikler for blant andre Ikea og Ählens.

Programleder:

Kjersti Bergesen: Har jobbet som programleder på TV 2 i lang tid, de siste årene med programmene Tid For Reise, Tide For Hage og Tid For Mat. Har vært med på å utvikle Tid For Hjem fra ide til ferdig resultat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere