*Nettavisen* Nyheter.

Skilsmissesofa til salgs

SOFA SELGES GRUNNET SKILSMISSE: Nå kan du imidlertid ikke gjøre et bittersøtt salgskupp, sa sofaen er solgt. Foto: (Faksimile/finn.no)

- Trenger ikke den satans sofaen, står det i den bitre annonsen.

(SIDE2): Under overskriften «Sofa til salgs grunnet skilsmisse. Trenger ikke den satans sofaen.» ønsker en selger fra Sotra å få solgt sofaen sin.

Annonsøren virker mildt sagt drittlei av både sofaen og forholdet, og fortsetter: «Likte aldri fargen engang!».

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Mes populær
Akkurat nå er den feminine, kritthvite sofaen den mest sette annonsen på Finn, og det er tydelig at den har falt i smak hos noen andre - sofaen er allerede solgt.

Annonsen ble lagt ut på Finn for to dager siden, 24. april, og har fått hele 92.360 sidevisninger.

- Det har vært den desidert mest populære annonsen på FINN de siste par dagene, sier Elisabeth Haug, markedsdirektør på FINN torget, i en åressemelding.

- Vi la ut annonsen på Facebook-siden vår i går, og hittil har den fått 400 «likes». Det er veldig mye, så man kan trygt si at interessen har vært stor, sier hun.

Seng også?
En av kommentarene lyder slik: «Ikke rart det gikk til h når han ikke engang sier ifra til kona at sofaen er stygg», mens en annen skriver: «Høres ut som kjerringa også går billig».

Andre lurer på om det også skal selges en seng.

- Enten har annonsøren forsøkt seg på en spøk, eller så var sofaen faktisk til salgs. Vedkommende har uansett laget en litt annerledes annonse. Vår erfaring er at annonser som vekker folks oppmerksomhet, og for eksempel spiller på humor, får bra respons, sier Haug.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag