RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skitne, sexy Courtney

Sist oppdatert:
Tar Courtney Cox rollen i TV-serien «Dirt» litt for langt? Se alle bildene nederst.

(SIDE2): For å skape blest rundt hennes nye TV-serie «Dirt», hvor hun spiller en tabloidavis-redaktør, har den tidligere «Venner for livet»-stjernen gått med på å stille opp til fotografering dekket med nettopp dirt, eller møkk som det heter på norsk.

Lei av papparazziene
Og selv om hun er dekket av møkk, klarer vakre Courtney å se uforskammet sexy og vakker ut der hun poserer halvnaken foran kameraet.

42-åringen, som spilte kontrollfreaken Monica i den populære TV-serien, spiller Lucy Spiller i komiserien om tabloidavisen, skriver Daily Mail.

Som en bisarr tilfeldighet har Courtney tidligere sagt at hun er lei av papparazzi-kulturen i Los Angeles, og at hun ikke skjønner hvor toppfotografene får sin informasjon fra.

- Kan bli farlig
Ifølge Daily Mail skal hun blant annet ha sagt:

- Jeg arrangerte en fest hos meg for Jennifer (Aniston), og jeg vet ikke hvem som lakk informasjonen, men hele dagen lang sto det papparazzier utenfor. Og ikke bare en, men en hel haug av dem.

- Noen ganger blir det så mye konkurranse mellom dem at det blir farlig. Det er greit nok så lenge de holder seg innenfor grensene. Det er helt ok å gå til en restaurant og bli tatt bilde av - du går jo ut og må forvente det.

- Men når de blir påtrengende, og sitter utenfor huset ditt og venter, da har det gått for langt. Jeg er på en måte delt, fordi jeg skjønner... men hvis jeg blir forfulgt hver gang jeg forlater huset mitt? Det blir for mye.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere