RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skitten kamp om kundene

Sist oppdatert:
Det er brutt ut full krig mellom kraftselskapene. Hafslund er klaget inn til Datatilsynet og Agder Energi krever erstatning. Les mer her:
I dagens Aftenposten anklager Agder Energi konkurrenten Hafslund for å stjele kunder fra deres datterselskap. Det er i forbindelse med at Agder Energi slo sammen datterselskapene Forbrukerkraft AS og LOS AS at et datterselskap fra Hafslund prøvde å kapre kundene.

I følge Aftenposten sendte et Hafslund selskap ut et brev der det stod at Forbrukerkraft var lagt ned og at avsender var et godt alternativ til ny leverandør av strøm. Agder Energi anklager Hafslund for å misbruke kundelister.

Dermed mener Agder Energi at Hafslund utnytter situasjonen av å være en nettutleier og strømtilbyder.

Datatilsynet skal dessuten være koblet inn i saken etter at flere av Forbrukerkrafts kunder mottok et brev fra et av Hafslunds datterselskap. Det er Hafslund ASA og datterselskapene Fredrikstad EnergiSalg AS, Røyken Kraft AS og Energi som er klaget inn til Datatilsynet for brudd på personopplysningslovesn, skriver Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere