Gå til sidens hovedinnhold

- Skittent, ekkelt og ubehagelig

Sønn fortalte om overgrep fra både mor og tidligere stefar i Alvdal-saken i retten i dag.

Sønnen til den hovedtiltalte kvinnen fortalte om flere seksuelle overgrep fra både moren sin og den tidligere stefaren da to dommeravhør av ham ble spilt av i tingretten i dag, skriver Arbeidets Rett.

Han brukte ord som skittent, ekkelt og ubehagelig om episodene han opplevde. Flere ganger vred han seg i stolen, holdt hendene for ansiktet og ga uttrykk for at han syntes det var svært vanskelig å fortelle om en del av det han ble utsatt for i perioden 2003 til 2007.

- Vanskelig spørsmål, svarte han flere ganger på spørsmålene fra politioverbetjent Anne Kristin Lindkjølen, som gjennomførte avhørene i Barnehuset på Hamar.

-Stefaren verst
Gutten forklarte at stefaren var verst når det gjaldt seksuelle overgrep, og at det også var flere menn som deltok i sexovergrep.

I det siste dommeravhøret fra mars i fjor sa gutten to ganger at han trodde han tidligere var hjerneskadd, men at han nå var kurert. Han ble plassert i fosterhjem i oktober 2008 og har bodd der siden.

- Og så er jeg forandret. Jeg har det bra nå, sa han i dette dommeravhøret. Det første avhøret ble gjort i oktober 2008.

Etter lunsjpausa er retten nå i gang med å avspille to dommeravhør av guttens storesøster, som også forteller om overgrep fra både sin mor og tidligere stefar.

Les flere saker fra Arbeidets Rett her.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka