*Nettavisen* Nyheter.

Skjemmes over Asia-innspillinger

Foto: (www.TV3.se)

Deltakerne i den svenske kjendis-realityserien «Beach Club Goa» reiste mandag til flomrammede India for å spille inn strand-serien, men realitystjernene skjemmes over å lage fjernsyn i det kriserammede landet.

04.01.05 16:10

Tidlig i går morges reiste følget av svenske kjendiser fra diverse realityserier til India for å starte innspillingene av partyserien «Beach Club Goa».

Men de fleste av dem skammer seg over at de spiller inn lettlivet tv-underholdning i et land der over 10.000 mennesker er døde etter tsunamien. Da den svenske avisen Expressen møtte dem på Arlanda flyplass i går ville ingen av dem la seg intervjue.

- Vi burde utsatt reisen noen måneder. Det som skjedde der nede er virkelig grusomt. Jeg skjønner godt at folk reagerer på at vi reiser nedover, sier deltaker Kent Larsen til Expressen.

TV3 har også fått sterk kritikk for at de gikk frem med planene. Ifølge Expressen har kanalen endret planene for serien etter at flodbølgen slo inn over Sørøst-Asia.

Årsaken til at deltakerne går med på innspillingene er at de har skrevet under på kontrakter som gjør det til en svært kostbar affære å bryte samarbeidet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.