Gå til sidens hovedinnhold

- Skjenket og slo to år gammel sønn

Foreldrepar fra Troms tiltalt for grov vold.

FINNSNES (NTB): Et foreldrepar fra Troms er tiltalt for grov vold mot sin to år gamle sønn etter at de skal ha slått barnet og skjenket det alkohol.

- Slått i ansiktet

Ifølge tiltalebeslutningen skal foreldrene ha slått sin to år gamle sønn flere ganger i ansiktet. I tillegg skal gutten ha blitt skjenket alkohol flere ganger, skriver Folkebladet.

Paret, en 43 år gammel mann og en 39 år gammel kvinne, skal også ha låst gutten inne på soverommet mens de selv forlot huset. Guttens mor må i tillegg svare for to drapstrusler, skriver avisen.

Søkte asyl i 2012

Begge foreldrene er også tiltalt for brudd på utlendingsloven etter at de skal ha gitt falske opplysninger til myndighetene i forbindelse med at de søkte asyl i Norge i mars 2012. Blant annet skal de ha oppgitt feil navn, fødselsdato og statsborgerskap.

Politiadvokat Linn Rognli Hansen ved Lenvik lensmannskontor sier at de ser alvorlig på tiltalen.

– Vold i nære relasjoner er i seg selv noe vi ser svært alvorlig på, og det prioriterer vi høyt. Når det gjelder brudd på utlendingsloven er dette også forhold vi ser alvorlig på. Falske opplysninger er noe som skaper mye arbeid og får store ringvirkninger, sier hun.

For retten 18. mars

Saken skal opp for Senja tingrett 18. mars. Det er ikke kjent hvordan foreldreparet stiller seg til tiltalen. (©NTB)

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken